Home » Ouderwerking

Ouderwerking

Dat onze school wordt gedragen door een geëngageerde ouderwerking is geen geheim. De wekelijkse poetsbeurten, de maandelijkse klusdagen, verkleedkleren naaien, soep maken, taarten bakken - het zijn stuk voor stuk taken die door onze oudergroep met veel enthousiasme worden opgenomen.

Ook bij het tot stand komen van onze jaarlijkse geschenkenbeurs zijn telkens weer veel mensen actief betrokken. Dat bleek voor onze webshop niet anders te zijn! De 'houtwormen' zaagden en timmerden er in hun tuinhuis op los om onze shop te voorzien van prachtig handgemaakt houten speelgoed. De ouderstand werd verder aangevuld met materiaal van mama's of papa's met een onmiskenbaar gevoel voor sfeer en warmte. 

In deze tijden waarin kerst en nieuwjaar wellicht zonder familie en vrienden zullen moeten worden gevierd, vonden we dat mooie wenskaarten zeker niet mochten ontbreken. Ze hebben allemaal een blanco binnenkant, zodat er ruimte is voor héél veel wensen en een woordje van licht in de duisternis.

Uiteraard bieden we ook dit jaar mooie kerstbomen aan op school. Ze worden de dag voor levering uit de grond gehaald en worden met kluit geleverd. Zo kan je ze na de kerstperiode ergens een plekje geven in de tuin.

Tot slot vragen de ouders van de middelbare school in de rubriek "'t Winkeltje van klas 11" speciale aandacht voor de financiering van hun opstartende school, en in het bijzonder voor de inrichting van klas 11 volgend schooljaar.