Home » Ouderstand

Ouderstand

Dat onze school wordt gedragen door een geëngageerde ouderwerking is geen geheim. De wekelijkse poetsbeurten, de maandelijkse klusdagen, verkleedkleren naaien, soep maken, taarten bakken - het zijn stuk voor stuk taken die door onze oudergroep met veel enthousiasme worden opgenomen.

Ook bij het tot stand komen van onze jaarlijkse geschenkenbeurs zijn telkens weer veel mensen actief betrokken. Zo ook voor de ouderstand! De 'houtwormen' zagen en timmeren er in hun tuinhuis op los om hem te voorzien van prachtig handgemaakt houten speelgoed en decoratie. De poppengroep maakt figuurtjes voor de seizoenstafel en groenten en fruit voor menig kinderwinkeltje. De ouderstand wordt verder aangevuld met materiaal van mama's en papa's met een onmiskenbaar gevoel voor sfeer en warmte. Je vindt er prachtig haakwerk, lekkernijen, decoratie en speelgoed in hout, wol en vilt, gedroogde bloemen, kransen... 

In tijden van kerst en nieuwjaar mogen ook warme wenskaarten niet ontbreken. Ze hebben allemaal een blanco binnenkant, zodat er ruimte is voor héél veel wensen en een woordje van licht in het donker. Je kan ze bestellen via de webshop van deze website.

De opbrengst van de ouderstand gaat integraal naar de werking van de lagere en de middelbare school!